Groepscursussen

Tijdens de groepslessen wordt aan iedere student maximale aandacht gegeven. Daarom zijn de groepen klein, ze bestaan uit maximaal 8 personen. In de groepen staat de conversatie centraal, tussen de studenten en de docent en tussen de studenten onderling. Je leert er veel, en het is ook nog eens ontzettend gezellig!

Groepscursussen bestaan uit 12 lessen van anderhalf uur. Naast de lesuren moet je ongeveer rekenen op één uur huiswerk per week.

De groepslessen worden ’s avonds gegeven, van 19:00 tot 20:30 uur en van 20:30 tot 22:00 uur. Er zijn groepen met de volgende niveaus:

inicial – beginnend (A1)

elemental 1 – basis 1 (A1/A2)

elemental 2 – basis 2 (A2)

intermedio 1 – gemiddeld 1 (A2/B1)

intermedio 2 – gemiddeld 2 (B1)

intermedio 3 – gemiddeld 3 (B1/B2)

avanzado 1 – gevorderd 1 (B2)

avanzado 2 – gevorderd 2 (B2/C)

superior – vloeiend (C)

We besteden veel zorg aan het samenstellen van onze groepen. Zo zorgen we ervoor dat het niveau van de groepsleden gelijk is. Als je al een beetje Spaans spreekt vragen we je daarom om de niveautest te doen op de site, zodat we je niveau kunnen bepalen en de juiste groep voor je kunnen zoeken. Als je je toch niet comfortabel voelt op het niveau dat voor je is gekozen, kun je in overleg met de docent altijd van groep veranderen.

Je indeling hangt natuurlijk ook af van je voorkeur voor een dag en tijdstip. Zie het rooster voor de mogelijkheden!