Selecteer een pagina

El Secreto de Paco

podcasts en antwoorden

Welkom op Paco’s eigen pagina! Op deze pagina vind je de podcasts en de antwoorden van de oefeningen uit het boek “El Secreto de Paco”. Veel plezier en succes met de oefeningen, ¡vamos!

Vragen over het boek of over onze Spaanse cursussen? We helpen je graag, dus neem gerust contact met ons op!

Spaans leren

Podcasts

El Secreto de Paco heeft geweldige luisteroefeningen. Klik hier om deze podcasts te beluisteren!

La Española

Antwoorden

Alle antwoorden van de oefeningen uit El Secreto de Paco vind je hier.

Over de auteur

Amaya Gasull Fernández de Igoroín

 

Amaya komt uit Vitoria-Gasteiz in Spanje, en heeft didactiek en Spaanse taal gestudeerd aan de universiteit van Salamanca. Amaya is de oprichter en eigenaar van La Española Taalinstituut, hét instituut om Spaans te leren in hartje Rotterdam. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven aan Nederlanders en is de schrijfster van de La Española Methode.

In deze innovatieve en interactieve lesmethode volgen de lezers de Nederlandse Jan Willem en de Spaanse Isabel, en hun liefdevolle en avontuurlijke zoektocht naar elkaar. De La Española Methode wordt op vele scholen gebruikt. Hij bestaat uit 4 lesboeken, voor de Europese taalniveau’s A1 tot en met C1, en twee super leuke lees- eb oefen boeken. Al duizenden mensen hebben Spaans leren spreken met de boeken van Amaya!

 

Hoe dat kan? Omdat Amaya als geen ander de Spaanse taal kan uitleggen en weet wat de vragen, uitdagingen en doelen van haar studenten zijn. Amaya is jong, vol energie en neemt zichzelf niet al te serieus. Ze schrijft dan ook moderne boeken vol humor, met herkenbare personages en verhalen. Daardoor geeft ze haar lezers het gevoel dat ze Jan Willem en Isabel al kennen, en nodigt zij ze uit direct Spaans te gaan spreken.

Nu heeft Amaya ook ‘El Secreto de Paco’ geschreven én de bijbehorende audio oefeningen ontwikkeld. Amaya:

“Ik merkte dat onze beginnende studenten Spaans naast de reguliere lesmethode behoefte hadden aan een leuk lees- en oefenboek met nóg meer oefeningen, om zo hun woordenschat en zelfvertrouwen te vergroten. Dit boek voorziet ruimschoots in die behoefte. Het is geweldig innovatief, met audio- en visuele ondersteuning, diverse interactieve, op thema gesorteerde oefeningen en woordenlijsten. Het sluit naadloos aan bij La Española Spaans deel 1, en kan ook als zelfstandig studieboek worden gebruikt!”

Amaya is getrouwd en heeft 4 kinderen, 15 geweldige collega’s en honderden fantastische en super tevreden studenten!

 

Chat starten
1
¡Hola!
La Española
¡Hola! Welkom bij La Española. Hoe kunnen we je helpen?