Lees hier hoe we bij La Española omgaan met het coronavirus en ervoor zorgen dat je toch gezellig Spaans kunt blijven leren van onze topdocenten!

Bij La Española Taalinstituut hebben we ruime ervaring in het geven van online lessen. Zowel individueel, als aan duo’s en groepen!

Coronavirus

¡Fantástico!

We vinden het geweldig om te zien hoe goed al onze fantastische studenten hebben gereageerd op de nieuwe omstandigheden! Iedereen heeft zich onmiddellijk aangepast aan de wijzigingen en is als vanouds les blijven volgen, waar nodig online. Bedankt voor jullie hartverwarmende vertrouwen in ons!

In 2021 blijven we ons met het hele team onvermoeibaar inzetten voor de geweldige lessen met jullie. Hieronder lees je hoe!

Eventjes online, en dan….

Door de huidige coronamaatregelen is het geven van les in ons prachtige gebouw nu eventjes niet altijd mogelijk. Op 2 maart hebben we onze deuren geopened voor iedereen die privé les volgt. Voor onze groepen moeten wij even wachten totdat de avondklok voorbij is in verband met terug reizen van de docenten. Wij kunnen er niet op wachten!

Maatregelen

Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat de lessen ook in ons pand veilig kunnen worden gegeven. We hebben de lokalen zo ingericht dat iedereen op 1,5 meter afstand van elkaar kan zitten. We nemen hygiënemaatregelen zoals schoonmaakrondes na elke les, extra ventilatie en hebben handgels beschikbaar voor iedereen. Ook dragen we een mondkapje buiten de lokalen. Om eventuele besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen serveren we op dit moment geen koffie of thee tijdens de lessen en is het toilet alleen voor noodgevallen beschikbaar.


Ik ben zo blij dat mijn studenten ondanks alles door zijn gegaan met Spaans leren! De online lessen werken prima, en intussen kan ik niet wachten om ze allemaal weer in het “echt” te zien en te spreken in onze school!

María José Coello Correa