Selecteer een pagina

Ons geweldige team!

We hebben een vast jong team van geweldige gecertificeerde docenten, allemaal native speakers, met een enorme bak ervaring. En het belangrijkst: we houden allemaal ontzettend veel van lesgeven. En van de fantastische resultaten die we samen met jullie boeken. Leer onze docenten kennen en kies de juiste cursus voor jou!

Inschrijven
Amaya

Amaya

Directora y profesora

Amaya Gasull Fernández de Igoroín

Onze enthousiaste en onvermoeibare manager, lerares en schrijfster van onze boeken!

Amaya komt uit Vitoria-Gasteiz, en heeft al 20 jaar de leukste baan die er bestaat: lerares Spaans bij La Española! Amaya heeft de school opgericht en gemaakt tot wat hij nu is met hulp van haar familie, vele lieve vrienden en onze geweldige docenten.

Amaya heeft didactiek en taal gestudeerd aan de universiteit van Salamanca en spreekt niet alleen Spaans (haar moedertaal) maar ook perfect Nederlands en Engels.

Iets meer persoonlijke informatie… Amaya is voor de liefde naar Rotterdam gekomen en dat is niet voor niets geweest, zij heeft nu niet alleen een hele leuke man maar ook 4 prachtige kinderen. En een enorme hoeveelheid leuke studenten!

Glòria

Glòria

profesora

Glòria is creatief, georganiseerd en heeft een fantastisch gevoel voor humor!

Glòria komt uit Barcelona. Haar manier van lesgeven is duidelijk qua grammatica en gespreksgericht. Ze voelt zich thuis bij La Española en dat straalt ze ook uit! Je kunt haar tegen komen in de gangen van de school met haar handen vol spelletjes en vol van ideeën voor haar lessen. Haar enorme kennis van kunst laat haar ogen glimmen als ze over de belangrijkste schilders en kunstenaars van Spanje en Zuid-Amerika praat. Ook houdt Glòria ontzettend veel van reizen. 

Cecilia

Cecilia

COORDINADORA DE VIAJES DE ESTUDIANTES Y PROFESORA

Cecilia komt uit Uruguay en heeft altijd een glimlach op haar gezicht! Wij weten niet of het zo is omdat alle studenten haar complimenteren met haar lessen of omdat ze, zoals ze zelf altijd zegt, zoveel energie krijgt van het les geven en de studenten te zien leren.

Cecilia is gespreksgericht, duidelijk en zij kan zich ontzettend goed aanpassen aan het tempo van elke student. Cecilia spreekt naast haar moedertaal Spaans, ook perfect Nederlands en Engels. Zij is getrouwd en heeft twee super knappe kinderen (in elke betekenis van het woord).

Isabel

Isabel

profesora

Isabel komt uit de Spaanse wijnstreek de Rioja. Ze geeft Spaans vanuit haar hart en dat merken haar studenten en collega’s. Isabel is een geweldige lerares en zit vol passie! Haar lessen zijn duidelijk met een fijne balans tussen spreken en het leren van grammatica.

Met Isabel leer je wat je nodig hebt om jezelf perfect verstaanbaar te maken in het Spaans.

Isabel spreekt naast Spaans ook Engels en heeft basiskennis van het Nederlands. Bovendien is ze een geweldige zangeres. Wij vinden haar fantastisch en aan de reacties van haar studenten te zien, jullie ook!

Belén

Belén

profesora

Belén is een geweldige lerares met een goed gevoel voor humor!

Belén komt uit een dorp vlak bij Oviedo (Spanje). Zij geeft al jaren les bij ons, en al die tijd hebben al haar studenten het fantastisch naar hun zin bij haar. Belén is heel gestructureerd en kan de grammatica op een logische en duidelijke manier uitleggen. Zij heeft veel aandacht voor haar studenten en is heel attent, waardoor zij zich snel op hun gemak voelen en hun Spaans ook meteen durven te gebruiken!

María José

María José

profesora

María José komt uit het mooie Mexicaanse schiereiland de Yucatán, en is van binnen en van buiten een prachtig persoon. Van beroep is ze lerares Spaans, en ze neemt naar La Española een dagelijkse portie vrolijkheid mee. Ze spreekt naast Spaans ook Engels en Nederlands en als haar studenten haar daar om vragen, leert ze hen typisch Mexicaanse woorden en uitdrukkingen.

María José is geduldig, lief en goed georganiseerd. Ze leert je niet alleen goed Spaans spreken maar ook te genieten van elke les. Ontzettend bedankt dat je bij ons werkt María José!

Dolores

Dolores

profesora

Dolores komt uit Galicië (Spanje) en spreekt Spaans, Nederlands en Engels. Wanneer je van je werk houdt, merken mensen dat meteen. Dolores is een geboren docente en zij geniet van elke les. Tijdens haar lessen hoor je de mensen al op de gang lachen en Spaans spreken. Daarom krijgt Dolores ook zoveel complimenten van haar studenten! Zij laat je op je gemak voelen, legt alles duidelijk uit en voordat je het weet, spreek je al Spaans met haar. Wij hebben heel veel geluk met onze Dolores!

Alba

Alba

profesora

Alba komt uit de prachtige regio Asturias, in Spanje. Haar manier van les geven is duidelijk, gespreksgericht en vrolijk. Zij stelt iedereen op zijn of haar gemak en geeft je de ruimte om goed na te denken over jouw antwoorden. Spaans spreken lijkt vanzelf te gaan met Alba en dat komt door haar ruime ervaring, haar duidelijke uitleg en haar altijd positieve aanpak. Wij zijn er super trots op dat Alba deel uitmaakt van ons team!

Sofía

Sofía

profesora

Sofia komt uit Argentinië. Zij kan als geen ander de Spaanse grammatica uitleggen maar haar aandacht is vooral gericht op conversatie. Zij eist veel van haar studenten want zij vindt het geweldig om het maximale uit elke les te halen. Zij kan ook veel over Zuid-Amerika vertellen, want Sofía zit vol interesante verhalen en tips voor geweldige reizen. Wij zijn zo trots op onze Sofía!

Iryna

Iryna

profesora

Vanuit Las Palmas de Gran Canaria Komt onze geweldige lerares Iryna. Zij spreekt Spaans,  Engels en Russisch. En ze studeert Nederlands. Iryna is dus een echt talenwonder en de nieuwste docente van La Española! Ze heeft veel ervaring met lesgeven en is een ontzettend lieve, geduldige en enthousiaste docente met een echte passie voor taal. Daarnaast is ze ongelooflijk muzikaal en weet ze van elke les een feestje te maken. We zijn erg trots op onze Iryna!

Chat starten
1
¡Hola!
La Española
¡Hola! Welkom bij La Española. Hoe kunnen we je helpen?