Jan Willem,

detective por un día
bestellen

Waarom dit boek?

  • Een geweldig boek voor beginnende lezers Spaans
  • Geschreven door Amaya Gasull Fernández de Igoroín
  • Vol humor en uitdagende, leerzame teksten
  • 10 hoofdstukken met goed leesbare teksten en oefeningen
  • Voorzien van Nederlandse vertaling
  • Met prachtige illustraties en een handige woordenlijst
  • Geschreven op Europees taalniveau A1 / A2
  • Het eerste boek in de reeks ‘Las aventuras de Jan Willem e Isabel’
  • Sluit aan bij de fantastische lesmethode La Española Spaans (deel 1)
  • Inclusief gratis audioboek
  • Nu voor slechts 10 euro!

  Ik wil ook zo'n boek!

  Bestel nu ‘Jan Willem, detective por un día’. Tijdelijk voor maar 10 euro!

   

  Ties Bertels

  Wat een superboek! Ik ben al eventjes bezig met Spaans leren en ik zocht een boek dat ik goed kon begrijpen én interessant was. Daarom heb ik dit boek gekocht. In één woord geweldig, en fijn met die Nederlandse vertaling! Mijn Spaans is er echt op vooruit gegaan, en mijn zelfvertrouwen ook!

  Jacintha Kroon

  Ik kon geen boek vinden van mijn niveau. Alle ‘makkelijke’ Spaanse boekjes waren toch niet zo makkelijk. En toen kwam ik dit boek tegen! Een echt boek voor beginners, met super duidelijke audio, ingesproken door mensen met verschillende accenten. Precies wat ik nodig had. Ik ben een fan!

  Cecilia Mazullo

  Mijn studenten vinden dit boek echt fantastisch! Ik gebruik het heel graag naast de reguliere lesmethode tijdens de Spaanse les. De teksten zijn heel goed te begrijpen en echt leuk om te lezen. En de vragen aan het eind van elk hoofdstuk brengen de conversatie geweldig op gang. Een aanrader!

  Over de auteur

  Amaya Gasull Fernández de Igoroín

   

  Amaya komt uit Vitoria-Gasteiz in Spanje. Zij is de oprichter en eigenaar van La Española Taalinstituut, hét instituut om Spaans te leren in hartje Rotterdam. Amaya heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven aan Nederlanders en is de schrijfster van de lesmethode La Española Spaans.

  In deze innovatieve en op conversatie gerichte lesmethode volgen de lezers de Nederlandse Jan Willem en de Spaanse Isabel, en hun liefdevolle en avontuurlijke zoektocht naar elkaar. La Española Spaans bestaat uit 4 boeken en bestrijkt de Europese taalniveau’s A1 tot en met C1. Al duizenden mensen hebben ervoor gekozen Spaans te leren spreken met de boeken van La Española Taalinstituut!

   

  Waarom? Omdat het werkt! Amaya is als geen ander in staat de Spaanse taal over te brengen en weet wat de vragen, uitdagingen en doelen van haar studenten zijn. Amaya bruist van de energie en neemt zichzelf niet al te serieus. Ze schrijft dan ook moderne boeken vol humor, met herkenbare personages en verhalen. Daarin vervlecht ze op een ingenieuze manier de noodzakelijke grammatica en maakt ze de lezers daar al Spaans sprekend snel vertrouwd mee.

  Nu heeft Amaya ook ‘Jan Willem, detective por un día’ geschreven én het bijbehorende audioboek ontwikkeld.

  “Ik merkte dat onze studenten naast de reguliere lesmethode behoefte hadden aan een leuk boek om lekker in te lezen en hun woordenschat en zelfvertrouwen te vergroten. Dit boek is daar perfect voor!”

  Amaya is getrouwd en heeft 4 kinderen, 10 geweldige collega’s en heel veel fantastische en super tevreden studenten!

  Zin om Spaans te leren?

  Neem dan een kijkje op de website van La Española, al meer dan 20 jaar hét Spaanse Taalinstituut van Rotterdam!

  Vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

   

  Chat starten
  1
  ¡Hola!
  La Española
  ¡Hola! Welkom bij La Española. Hoe kunnen we je helpen?